Antti Pekkarinen

Leiri Ylöjärvellä 3.-4.10.

Hiroshi Aikido ry. järjestää leirin Ylöjärven dojolla (Elotie 4, 33470    YLÖJÄRVI) lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Seuran ensimmäisellä aikidoleirillä teemana on kirigaeshi. Tutkimme kirigaeshi-tyyppistä vastaanottoa mm. jodan-tsuki, shomen-uchi ja yokomen-uchi hyökkäyksiin. Bokken-harjoituksissa vahvistamme kirigaeshin liikerataa sekä harjoittelemme miekan ja kehon liikkeiden yhtymäkohtia. Leirillä käymme lisäksi läpi uken liikkumista ja ukemia. Ohjelmaan sisältyy myös kaksi tunnin mittaista vapaaharjoitusaikaa. Haluamme tarjota mahdollisuuden vapaaseen harjoitteluun sillä mielestäni se edistää kehittymistä siinä missä ohjatutkin treenit. Vapaaharjoituksissa on tilaisuus kehittää itseään kiinnostavia osa-alueita, kerrata treenin teemoja, tehdä palauttavaa venyttelyä tai jäädä vain viettämään aikaa muiden kanssa.

Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan ja tarvitset kyytiä Helsingistä päin. Myös erilaisia majoitusvaihtoehtoja löytyy.

Facebook

Hiroshi leiri 2015 mainos valmis

Comments are closed.